Vino la Cabinetul Nostru

Ne gasesti in Pitesti pe Bd. I. C. Bratianu nr. 22
Policlinica nr. 2, Parter.

Fa Cunostinta cu Echipa Noastra

Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul recuperarii medicale.

Acum Te Poti Programa Online

Va propunem un sistem de programari inovator, inteligent si rapid.

Va oferim servicii de calitate superioara:

- Consultatie Recuperare, Medicina fizica si Balneologie;
- Fizioterapie cu aparatura moderna Chatanooga: toata gama de curenti de joasa si medie frecventa, LASER, Ultrasunet;
- Elongatii coloana cervicala si lombara prin intermediul patului de elongatii Chatanooga;
- Acupunctura somatica, Dr. Tan si Tung;
- Masaj;
- Ventuzoterapie;
- Kinetoterapie;
- Masaj terapeutic;
- Drenaj limfatic.

Cabinet Recuperare, Medicina Fizica si
Balneologie Pitesti - Dr. Bujoreanu Elena Geanina

Reusita tratamentelor si satisfactia pacientilor ne motiveaza sa fim printre cei mai buni. Succesul pacientilor este intotdeauna si succesul nostru. Solicita o programare!

Servicii Medicale Complete si Fizioterapie

Balneofizioterapia are un rol important in recuperarea medicala, fiind complementara procedurilor si tratamentelor specifice altor specialitati medicale.

Recuperarea medicala mai este denumita si Reabilitare Medicala, Medicina Fizica si Balneologie, respectiv Balneofizioterapie.

Acupunctura

Renumita pentru abilitatea ei de a trata dureri, acupunctura reuseste sa ajunga mult mai profund, intelegand si posibile cauze ascunse ale acestora.

Terapia TECAR

Este o metoda inovativa de recuperare ce foloseste energia electromagnetica pentru a stimula procesele naturale de vindecare a organismului.

Ce este reabilitarea (recuperarea) medicala?

Recuperarea (reabilitarea) medicala denumita si ,,medicina a treia" pentru a sublinia legatura si continuitatea indisolubila cu medicina profilactica si terapeutica, este cea mai noua forma de asistenta medicala, aparuta si dezvoltata dupa cel de-Al 2-lea Razboi Mondial. Desi in toata lumea au aparut centre medicale specializate in asistenta de recuperare, desi in multe tari exista o specialitate medicala cu aceasta denumire (inclusiv in Romania), se spune totusi ca recuperarea medicala apartine tuturor specialitatilor medicale in masura in care patologia acestora determina deficit functional si handicap de mai mare sau mai mica importanta.

Vezi Echipa Noastra

O echipa de medici profesionisti! Pasiune, cunostinte vaste si dedicare pentru recuperare medicala. Va asteptam cu drag!

Marian Voicu

Pitesti, RO

Sunt foarte multumit de serviciile doamnei Dr. Bujoreanu. Am ajuns cu mari probleme la cabinetul dansei si am plecat alt om dupa cateva sedinte. Recomand acest cabinet.

Call Now Button